Detailhandel kan iets leren van Turken

1
1

Nederlandse detaillisten kunnen nog veel leren van Turkse ondernemers. Dat schrijft Robert Kroon (45), managing director van Full Circle Communications, op de site gekopklanten.nl. Volgens hem hebben Turken veel beter door wat service is.

“Ik ga op zaterdag heel graag naar de Amsterdamse “Dappermarkt”. Met name koop ik graag bij de Turkse winkels en marktstallen. Zij doen keihard hun best doen om klanten het naar de zin te maken”.

“Mijn Turkse groenteboer geeft regelmatig iets gratis weg. Een klein komkommertje of een flesje water. Bovendien zijn ze uitermate vriendelijk. Helpen met het inpakken van de boodschappentas. En hanteren ze vriendelijke prijzen.

Laatst kwam ik geld tekort. Ik mocht de boodschappen meenemen. “Komt later wel mijnheer”, zei de Turkse ondernemer.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here