NS gaat döner kebab verkopen

6
1

De Nederlandse Spoorwegen stappen in döner kebab. Nog deze maand opent de NS een eerste winkeltje op Amsterdam CS waar de broodjes vlees naar Turks recept worden verkocht, schrijft NieuwNieuws.NL.

De keten gaat Döner Kebab heten en er komen er de komende jaren in totaal twintig van in Nederland. Dat zei commercieel directeur Jan Huurdeman van Servex, de exploitant van de voorzieningen op de Nederlandse stations, woensdag op een congres over foodservice in Amsterdam.

6 REACTIES

  1. Dat is gemeent…Doner Company heeft nu al een aantal vestigingen op NS stations. NS zag natuurlijk de succes van die winkels…ach ja; beter goed gejat dan slecht verzonnen toch?

  2. Bazilari vardir gorunmek istedikleri gibi e-mail adreslerinde kendilerine takma bir ad verir.Bazilarininda takma adlarindan nasil bir kisiligi oldugunu tahmin edebilirsin.Bu siteye takma ad olarak sectigi ad ile aklinin belden asagida oldugunu belirten biri var.Akli basta degilde belden asagida ise zavallinin yazdiklarininda hicbir degeri olmaz.Allah akil ve fikir versin o insana.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here