KPN lanceert Ay Yildiz mobiel netwerk

8
5

Ay Yildiz mobiel netwerkKPN lanceert vandaag onder de naam Ay Yildiz een nieuw merk voor mobiel bellen in Nederland, gericht op de Turkse gemeenschap. Ay Yildiz biedt niet alleen bijzondere tarieven voor bellen naar Turkijemet een prepay-kaart, maar ook voor onderling bellen met andere AY YILDIZ klanten in Nederland. Alle communicatiemiddelen worden in het Nederlands en Turks aangeboden. Ook bij de helpdesk kunnen klanten in het Turks of Nederlands te woord gestaan worden.

Bellen naar Turkije vanuit Nederland kan vanaf 17 cent per minuut. Ay Yildiz klanten in Nederland die elkaar onderling bellen, betalen standaard 7 cent per minuut. SMS-berichten kosten 15 cent. Ay Yildiz zal naast de traditionele verkooppunten als Primafoon en internet ook verkrijgbaar zijn bij specifieke Turkse verkooppunten zoals belhuizen, moskeeën en Turkse winkels.

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here