di 16 januari 2018, 08:58 uur

Brand in historisch station Istanbul

Een felle brand heeft zondag het dak en het grootste deel van de bovenste verdieping van het in 1908 gebouwde historische treinstation Haydarpasa, in het Aziatische deel van de Turkse stad Istanbul verwoest. Persoonlijke ongelukken hebben zich niet voorgedaan, aldus de gouverneur van Istanbul, Huseyin Avni Mutlu.

Voor het bestrijden van de brand werden blusboten met waterkanonnen ingezet. De autoriteiten konden nog niets zeggen over de oorzaak. Volgens het particuliere televisiestation NTV is de brand vermoedelijk ontstaan door laswerkzaamheden of kortsluiting.Er zijn 2 reacties

 1. hadise
  Geplaatst op 30 november 2010 om 7:48 pm uur.

  voor de zoveelste keer in hetzelfde gebouw naar blijkt! ondanks alle al genoteerde gebreken aan veiligheids- en brandweer voorschriften.

  een nog pikanter detail is dat de brandweerboten al jaren aangemeerd staan bij de pier aan het station, maar toevallig deze dag daar niet waren en laat ter plekke waren 🙁 ????

 2. Asena Altay
  Geplaatst op 15 december 2010 om 8:03 pm uur.

  Nog veel “pikanter” is het feit dat “Sultan” Erdogan dat gebouw al een tijdje weg wilt hebben om het te verplaatsen met wolken krabbers .. En ik heb dus gehoord dat ze het gebouw niet gaan restaureren

  Erdogan moet verbannen worden .. het leger zou die mafkees een fles water en kapotte laarzen moeten geven en aan de grens zetten ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl