Brand in historisch station Istanbul

2
21

Een felle brand heeft zondag het dak en het grootste deel van de bovenste verdieping van het in 1908 gebouwde historische treinstation Haydarpasa, in het Aziatische deel van de Turkse stad Istanbul verwoest. Persoonlijke ongelukken hebben zich niet voorgedaan, aldus de gouverneur van Istanbul, Huseyin Avni Mutlu.

Voor het bestrijden van de brand werden blusboten met waterkanonnen ingezet. De autoriteiten konden nog niets zeggen over de oorzaak. Volgens het particuliere televisiestation NTV is de brand vermoedelijk ontstaan door laswerkzaamheden of kortsluiting.

2 REACTIES

  1. voor de zoveelste keer in hetzelfde gebouw naar blijkt! ondanks alle al genoteerde gebreken aan veiligheids- en brandweer voorschriften.

    een nog pikanter detail is dat de brandweerboten al jaren aangemeerd staan bij de pier aan het station, maar toevallig deze dag daar niet waren en laat ter plekke waren šŸ™ ????

  2. Nog veel “pikanter” is het feit dat “Sultan” Erdogan dat gebouw al een tijdje weg wilt hebben om het te verplaatsen met wolken krabbers .. En ik heb dus gehoord dat ze het gebouw niet gaan restaureren

    Erdogan moet verbannen worden .. het leger zou die mafkees een fles water en kapotte laarzen moeten geven en aan de grens zetten ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here