Nederlandse Kampioenschappen Turks Volksdansen

0
9

Op 11 december 2010 wordt voor de zevende keer de Nederlandse Kampioenschappen Turks Volksdansen georganiseerd. Dit evenement van Stichting Altays vindt plaats in de Stadsschouwburg Utrecht vanaf 19.00u. De winnaar plaatst zich direct voor de grote finale van 2013, wanneer het evenement 10 jaar bestaat.

De Nederlandse Kampioenschappen Turks Volksdansen hebben inmiddels landelijke uitstraling en een groot effect op de verbetering van de kwaliteit van Turkse dans in Nederland, zowel op choreografisch als op technisch niveau. Door deze competitie worden de dansgroepen uitgedaagd zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Een deskundige jury, waarin voor het eerst ook het Internationaal Danstheater vertegenwoordigd is, beoordeelt de diverse groepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here