ma 18 december 2017, 15:50 uur

Excuses van Turkse bondscoach

De Turkse bondscoach Fatih Terim heeft zijn verontschuldigingen aangeboden bij de Belgische coach René Vandereycken. De Turkse bondscoach misdroeg zich in de thuiswedstrijd tegen België. Hij toonde aan Vandereycken het hoorngebaar, de Italiaanse variant van de opgestoken middenvinger.

De UEFA is een onderzoek begonnen naar het gedrag van Fatih Terim. Hij mag zich aan een boete verwachten. De Turkse bondscoach slaat alvast ‘mea culpa’, al schuift hij de schuld gedeeltelijk door naar de Belgen schrijft VoetbalBelgie.nl.



Er zijn 2 reacties

  1. kamer
    Geplaatst op 16 september 2008 om 12:41 am uur.

    typisch. die man kan nooit ongelijk hebben…fatih terim kan ook nooit ech schuldig zijn. altijd alleen maar uitgelokt schuldig, dus niet echt schuldig…hahaha…het is een ziekelijke man met een enorme ego!

  2. Ridvan
    Geplaatst op 16 september 2008 om 6:48 pm uur.

    Die gast spoort niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl