Turkish Airlines te laat met bod

1
3

Turkish Airlines is afgevallen als mogelijke bieder op Austrian Airlines. De Turkse maatschappij heeft te laat officieel zijn belangstelling geuit in de Oostenrijkse branchegenoot en is daarom niet meer in de race, zo lieten de Turken dinsdag weten.

,,Wij mogen niet aan het biedingsproces meedoen, omdat wij de deadline hebben gemist waarop de belangstelling moest worden uitgesproken, aldus een woordvoerder van Turkish Airlines. De Oostenrijkse overheid wil haar belang van 43 procent in het kwakkelende Austrian Airlines verkopen, maar stelt daarbij de eis dat 25 procent van de maatschappij in Oostenrijkse handen blijft.

1 REACTIE

  1. gemiste kans voor THY…een bedrijf dat zeer zeker goed op weg is en zich zelfs qua sevice en klantvriendelijkheid boven klm kan plaatsen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here