zo 17 december 2017, 03:16 uur

Dewinter hoopt dat Turkije verliest

Filip Dewinter, leider van de Belgische partij Vlaams Belang, ziet Duitsland veel liever winnen dan Turkije tijdens de halve finale van het EK voetbal woensdag. Een Duitse zege zou een symbolische overwinning voor Europa zijn, stelde de xenofobe politicus maandag.

Dewinter vroeg zich afgelopen weekeinde af wat het Turkse elftal eigenlijk doet op het Europees kampioenschap voetbal. Hij ergerde zich aan de Turkse feesten en vlaggen in Europese steden na de overwinning op Kroatië in de kwartfinale van vrijdag.

Ook de anti-Islam politicus Geert Wilders ergert zich groen en geel aan voetbalsupporters die tijdens het EK massaal de straat opgaan om overwinningen van het Turkse elftal te vieren. Volgens het Algemeen Dagblad noemt de fractievoorzitter van de PVV het “Gênant, geen porem en geen gezicht”, dat duizenden fans claxonerend en met Turkse vlaggen door diverse steden rijden.Er zijn 5 reacties

 1. info
  Geplaatst op 24 juni 2008 om 12:26 am uur.

  Welk recht van praten heeft deze lelijke aap. Die vette-patat vreters van een Belgen zijn niet eens in staat geweest om zich te kwalificeren voor het EK. Een zwak volkje is het.

 2. kamer
  Geplaatst op 24 juni 2008 om 12:48 am uur.

  geert wilders heeft zeker liever ladderzatte oranjefans die verkeerspalen en tramhaltes kapotslaan en in grachten pissen omdat dat onderdeel uitmaakt van de Judeo-Christlijke traditie van NL????

 3. Menekse
  Geplaatst op 24 juni 2008 om 9:47 am uur.

  Op en top Hollanders. Zeienm zeiken en nog eens zeiken en dan vcooral de ‘politici’. Ach ja wij zijn door en zij niet.

 4. vatan
  Geplaatst op 24 juni 2008 om 10:44 pm uur.

  Quick & Flupke zijn gewoon twee stripfiguren en stripfiguren moet je gewoon niet serieus nemen.

 5. htypr0
  Geplaatst op 1 juli 2008 om 5:58 pm uur.

  WAAR IS BELGIE??? JULLIE ZIJN NIET EENS GEKWALIFICEERD VOOR HET EK!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl