ma 18 december 2017, 21:32 uur

Internationale match-making Antalya

Op 15 en 16 mei 2008 vindt een internationaal match-making evenement plaats in het Antalya Expo Centre. Aansluitend biedt het Mediterranean Business Partneria(MBP) de mogelijkheid om op 17 en 18 mei 2008 te netwerken tijdens bedrijfsbezoeken en diverse andere dagtrips.

MBP is een initiatief van het Istanbul World Trade Center, de organisatie voor Internationale economische betrekkingen (DEIK) en het Turks Agentschap voor Internationale Samenwerking en Ontwikkeling. MBP is match-making event voor nationale en internationale bedrijven en organisaties uit 44 landen. Naar schatting zullen er 1300 bedrijven deelnemen.

Meer informatie: www.mbp2008.comLaat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl