ma 18 december 2017, 21:23 uur

Erdogan herhaalt uitspraken

Ondanks forse internationale kritiek blijft de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan bij zijn oproep aan Turkse migranten in Europa om zich niet teveel aan te passen. “Ik herhaal, assimilatie is een misdaad tegen de menselijkheid”, zei de regeringsleider dinsdag in het Turkse parlement in Ankara.

Erdogan sprak daarmee dezelfde woorden als zondag tijdens een rede in Duitsland. “Ik legde daar uit dat ze een onderscheid moeten maken tussen integratie en assimilatie. Merkel kan daar anders over denken, maar dat is mijn mening”, zei Erdogan dinsdag.Er is 1 reactie

  1. ria
    Geplaatst op 17 februari 2008 om 8:35 pm uur.

    nou daar is maar een methode op allemaal naar eigen land terug keren.daar kunnen ze weer turlk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl