Stille tocht voor doodgeschoten Igli

0
15

De Turkse gemeenschap in Leeuwarden houdt vanavond een stille tocht voor Tevfik Igli, die maandagochtend in zijn bestelauto werd doodgeschoten op de Brol. Rond 5.45 uur hoorden getuigen meerdere schoten uit de richting van de Groentemarkt.

Toen de politie na enkele minuten ter plaatse kwam, trof ze daar het slachtoffer liggend op straat aan. Het is nog niet duidelijk of het slachtoffer is beschoten op het moment dat hij in zijn auto zat. Het aantal schoten is onbekend, het gaat in ieder geval om meerdere schoten met een vuurwapen.

De tocht begint om zeven uur bij broodjeshuis Turquoise aan het Ruiterskwartier, waarna de stoet naar de plek van de moord gaat. Om acht uur eindigt de tocht bij de Turkse moskee aan het Noordvliet, waar een herdenkingsdienst voor Igli wordt gehouden.

Vrijdag wordt het slachtoffer in Turkije begraven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here