ma 18 december 2017, 11:51 uur

Turken boos om inburgering Duitsland

Een aantal Turkse organisaties in Duitsland dreigt een integratietop van bondskanselier Merkel te boycotten. Ze maken zich vooral kwaad over de nieuwe immigratiewet, die gezinshereniging bemoeilijkt en immigranten bestraft die hun inburgeringsplicht verzaken.

Het Duitse inburgeringsprogramma beoogt vooral jongeren meer mogelijkheden te verschaffen om een baan te vinden.

Niet alle Turkse belangengroeperingen steunen de dreigende boycot. Ze willen juist meepraten over oplossingen voor de integratieproblemen. In Duitsland maakt ongeveer veertig procent van de allochtone jongeren hun school niet af.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl