zo 17 december 2017, 03:09 uur

Slachtoffer deed twee keer aangifte

De 24-jarige Turkse vrouw uit Alkmaar die maandagmorgen op het station in haar woonplaats werd doodgeschoten door haar 28-jarige ex-man, eveneens uit Alkmaar, heeft twee keer aangifte gedaan tegen haar ex. Dit heeft burgemeester Piet Bruinooge van Alkmaar woensdag bekendgemaakt schrijft De Telegraaf.

Eerder al werd bekend dat de vrouw aangifte tegen de man had gedaan wegens huiselijk geweld. De vrouw had tegen de man ook aangifte gedaan van stalking. De man zou de vrouw in de trein naar Amsterdam hebben achtervolgd. Uit politieonderzoek bleek echter niets van een strafbaar feit, aldus Bruinooge.Er is 1 reactie

  1. CAMBAZZZZ
    Geplaatst op 30 juni 2007 om 10:00 pm uur.

    vrouwen maken die mannen gewoon gek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl