ma 18 december 2017, 11:56 uur

Aanklacht in moord christenen

Elf personen zijn zondag in Turkije in staat van beschuldiging gesteld voor de moord op drie christenen. De drie, een Duitser en twee Turken, werden woensdag in de plaats Malatya vermoord bij de uitgeverij waar ze werkten.

Tegen de uitgeverij was eerder actie gevoerd, omdat hij bijbels uitgeeft. Een twaalfde verdachte wordt waarschijnlijk later in staat van beschuldiging gesteld en in hechtenis genomen. Hij sprong om aan arrestatie te ontkomen van een balkon op de derde verdieping van de uitgeverij en ligt nog in het ziekenhuis.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl