zo 21 januari 2018, 03:56 uur

Iraanse ex-onderminister vermist

Een voormalige Iraanse onderminister van defensie is tijdens een privébezoek aan Turkije vermist geraakt. Dat meldt de site jtwnetwork.nl. Volgens Iran steken Westerse geheime diensten achter deze vermissing.

Het Iraanse staatspersbureau IRNA meldde dinsdag dat generaal buiten dienst Ali Reza Asghari vanuit Damascus naar Turkije is gereisd en sindsdien is verdwenen.

Volgens het hoofd van de Iraanse politie heeft het er alle schijn van dat Asghari door agenten van westerse inlichtingendiensten is ontvoerd. De politiechef ging niet verder in detail.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl