ma 18 december 2017, 21:30 uur

Tweedaags bezoek Olmert aan Turkije

De Israëlische premier Ehud Olmert is gisteren voor een tweedaags bezoek naar Turkije vertrokken met de bedoeling te spreken over Irans nucleaire programma. Verwacht wordt ook dat Turkije Olmert vraagt de beperkende maatregelen die voor Palestijnen gelden in de Westelijke Jordaanoever en de Gaza-strook te verzachten.

Olmert zei voor zijn vertrek dat hij verwacht dat de gesprekken met de Turkse leiders, waaronder premier Recep Tayyip Erdogan en minister van buitenlandse zaken Abdullah Gül, tot goede resultaten zullen leiden. Donderdag zal Olmert de Turkse president Ahmet Necdet Sezer ontmoeten.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl