vr 19 januari 2018, 12:37 uur

Britse premier naar Turkije

De Britse premier Blair, die heeft gezegd zijn laatste maanden als regeringsleider te willen wijden aan het bereiken van vrede tussen Israël en de Palestijnen, is vrijdag begonnen aan een rondreis door het Midden-Oosten die begint in Turkije.

Blair heeft krachtige steun gegeven aan Turkijes streven toe te treden tot de Europese Unie. Maar de staats- en regeringsleiders van de EU hebben op hun zojuist afgesloten top besloten de toetredingsonderhandelingen met Turkije voor een deel stop te zetten omdat het land weigert Cyprus te erkennen.

Blair vindt het belangrijk dat er aansluiting wordt gezocht met gematigde moslimlanden en zal de Turken naar verwachting oproepen goede moed te houden.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl