ma 18 december 2017, 11:34 uur

Ismail YK toch naar Nederland

De razend populaire zanger Ismail YK komt toch naar Nederland om een concert te geven. De geruchten dat hij niet zou komen staken de kop op, nadat hij geveld was door “gezichtsverlamming”. Gelukkig bleek dit te gaan om een kleine infectie in zijn mond schrijft Sandra van den Nieuwendijk ons. Op zijn officiële site heeft hij kenbaar gemaakt het wel rustiger aan te doen en op zichzelf te passen.

Hierdoor gaat het concert op 02-02-2007 in Zaandam wel gewoon door. Dit concert zal plaats vinden in zaal Sade in Zaandam. De kaarten in de voorverkoop zijn 15 euro, aan de kassa 25 euro en v.i.p kaarten zijn 99 euro. Voor meer informatie en resevereringen kunnen de mensen bellen naar :06-19545872 of e-mailen naar svdnieuwendijk@hotmail.com.Er zijn 4 reacties

 1. serdar
  Geplaatst op 6 december 2006 om 9:49 am uur.

  Dit is toch die gozer van ‘allah belani versin’…
  Ik heb nog nooit zoiets naars gehoord!

 2. Hikkie
  Geplaatst op 6 december 2006 om 6:48 pm uur.

  Ik vind bovengenoemd nummer wel erg gaaf! Het moet kunnen!

 3. Esmerkiz
  Geplaatst op 6 december 2006 om 9:38 pm uur.

  zal je die gerizekali meisjes blij mee maken die helemaal lopen te gillen en flauw te vallen voor hem. net zo zielig als hijzelf..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl