ma 18 december 2017, 11:44 uur

Beter homo in Turkije, dan Turk hier

Die uitspraak doet Hakan Kuyucu, het boegbeeld van de Turkse homoscene in Amsterdam, meldt AT5. Kuyucu, de man achter feesten zoals Gay Anatolia en Turquaz, gaat voorgoed terug naar zijn vaderland.

Kuyucu belandde tijdens een geschil over zijn verblijfsvergunning in een cel op Schiphol-Oost, twee maanden voordat een brand daar elf levens zou eisen. De behandeling in het uitzetcentrum is voor hem reden om weg te gaan.

Een voorbeeld: “Het ging niet goed met mij en ik vroeg om wat te eten. De reactie was: “je eet maar in Turkije”. Voor hem was het duidelijk: “het is beter een homo in Turkije te zijn. dan een Turk in Nederland”.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl