ma 18 december 2017, 04:17 uur

Van Geel kan Turkije niet overtuigen

CDA-staatssecretaris Pieter van Geel is er gisteren in Turkije niet in geslaagd de kwestie rond het asbestschip Otapan op te lossen. Zijn overleg met de Turkse milieuminister Osman Pepe leverde niets op, zo maakte Van Geel gisteravond bekend.

Volgens de staatssecretaris is het gesprek ‘teleurstellend’ verlopen. Hij probeerde de Turken over te halen het schip alsnog te slopen, maar die hebben dat aanbod genegeerd. Het schip komt Turkije niet in.

Meer wilde Van Geel niet zeggen. Hij zal vandaag na terugkeer uit Turkije in Den Haag een persconferentie geven.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl