do 18 januari 2018, 06:42 uur

Ömer Özcelik naar Feyenoord

Ömer ÖzcelikFeyenoord heeft zich versterkt met een jeugdspeler van FC Utrecht. De Turkse Nederlander Ömer Özcelik tekende inmiddels al een contract en zal beginnen in de A1 van de Rotterdammers. Özcelik kwamal uit voor diverse Nederlandse jeugdteams en kan zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten. De jeugdspeler stond bij Utreg bekend als een groot talent. Na Dwight Tiendalli is Özcelik de tweede Utrechter die in korte tijd Utrecht voor Rotterdam verruilt. Dinsdag tekende Tiendalli een contract in De Kuip.Er is 1 reactie

  1. iemand-swaaaa
    Geplaatst op 17 mei 2009 om 7:32 pm uur.

    Héé mijn familie. xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl