Vakantiegangers kiezen vaker hotel direct aan het strand van Marmaris

0
1
het Pasa Beach hotelhet Pasa Beach hotel"/>
Foto: het Pasa Beach hotel direct aan het strand.
het Pasa Beach hotel
Foto: het Pasa Beach hotel direct aan het strand.

Vakanties naar het Turkse Marmaris zijn enorm in trek. Dit omdat deze vakantieplaats ligt in een prachtige baai. Ook heeft Marmaris prachtige zandstranden met helder blauw water. Dit is een van de belangrijkste reden waarom vakantiegangers steeds vaker kiezen voor een hotel direct aan het strand van Marmaris. Een van de bekende hotels direct aan het strand en centraal in Marmaris is het Pasa Beach hotel.

Het viersterrenhotel Pasa Beach heeft een uitstekende ligging in Marmaris. Direct aan het strand en op ca. 3 km van het bruisende oude centrum dat eenvoudig met de dolmus te bereiken is. In de omgeving liggen diverse winkeltjes, restaurants en bars en kun je heerlijk wandelen over de promenade.

De levendige sfeer, de vele faciliteiten en de vriendelijke service maken het een geliefd vakantiehotel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here