Boeing opent technologie- en engineeringcentrum in Istanbul

0
1

Boeing, ’s werelds grootste luchtvaartbedrijf en leidende fabrikant van commerciële straalvliegtuigen, defensie, ruimte- en beveiligingssystemen, heeft deze week een technologie- en engineeringcentrum in Istanbul gelanceerd. Het centrum, gelegen in het Teknopark in Istanbul, werd ingehuldigd met een ceremonie, bijgewoond door Ismail Demir, het hoofd van de defensie-industrie.

“Met dit centrum heeft Boeing een belangrijke stap vooruit gezet in Turkije. Wij als de Turkse defensie-industrie, staan klaar om met Boeing samen te werken aan projecten die gebaseerd zijn op het “win-win” -principe en toegevoegde waarde creëren, “zei Demir.

Demir merkte op dat Boeing bepaalde projecten heeft uitbesteed aan lokale bedrijven, waaronder de Turkish Aerospace Industries. Aysem Sargin, algemeen manager van Boeing Turkey, zei van haar kant dat Turkije een van de landen is waar Boeing strategische groei nastreeft.

“Boeing ziet Turkije als een productiebasis en een technologiepartner. Wij geloven dat Turkije een sterk potentieel heeft om bij te dragen aan de wereldwijde civiele luchtvaartindustrie, “voegde Sargin eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here