Abdullah Avci geen bondscoach Turkije meer

1
1

havciBondscoach Abdullah Avci is opgestapt bij Turkije. Dat maakte de Turkse voetbalbond dinsdag bekend. De positie van Avci stond al enige tijd onder druk. Zijn ploeg staat in de WK-kwalificatiereeks na zes wedstrijden slechts vierde in poule D, elf punten achter koploper Nederland.

Het mondiale eindtoernooi van 2014 lijkt daarmee al bijna uit zicht voor de Turken, al zijn ze nog wel in de race voor de tweede plaats.

Turkije neemt het op 6 september op tegen Andorra en vier dagen later tegen Roemenië. Tijdens die twee kwalificatieduels zou de opvolger van Avci al op de bank moeten zitten. In de Turkse media wordt Fatih Terim, de trainer van Galatasaray, in verband gebracht met een dubbelfunctie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here