Turkije wil uitlevering zieke Turkse-Amsterdammer

1
1

gevangenisTurkije heeft uitlevering gevraagd van de Turkse Amsterdammer Senol K. Hij wordt in Turkije verdacht van handel in heroïne, medeplichtigheid aan een poging tot moord en lidmaatschap van een criminele organisatie. Maar volgens zijn advocaat is hij zo ziek dat hij in Nederland naar een verpleeghuis moet. Dat schrijft De Volkskrant.

De 48-jarige Senol K., Turk van geboorte, opgegroeid in Amsterdam, wordt in Nederland ook verdacht van zware misdrijven. Hij heeft een aandoening aan de zenuwen in zijn armen en benen (polyneuropathie), die hem in toenemende mate invalideert.

Minister Ivo Opstelten besluit binnenkort over de uitlevering van K. aan Turkije aldus de krant.

1 REACTIE

  1. M?ssch?en moete ze hem maar ophangen dan z?jn be?de landen van hem af.H?j heeft meer dan genoeg levens verwoest. 1 rotte appell m?nder ?s n?et ergg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here