Tripolis opent kantoor in Turkije

0
3

De Amsterdamse leverancier van marketingsoftware, Tripolis Solutions, heeft een vestiging geopend in Turkije. Met de opening van dit kantoor in Istanbul kan Tripolis Solutions zich specifieker richten op Turkije, en van daaruit op de regio’s Zuidoost-Europa en het Midden- Oosten.’

E-commerce en e-mailmarketing groeien gestaag mee met de explosieve groei van de Turkse internetgebruikers. In maart 2011 waren meer dan 35 miljoen Turken online. Dit aantal, gecombineerd met het feit dat 40 procent van de Turkse bevolking onder de 25 jaar is, maakt dat bedrijven in alle sectoren in sterkere mate dan in vergelijkbare landen, hun focus verleggen van traditionele marketing naar e-mail marketing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here