Protest in Turkije tegen terroristische aanval

2
2

Duizenden mensen zijn zondag in Turkije de straat opgegaan om te protesteren tegen een Koerdische aanval op Turkse militairen die donderdag plaats had. Dat heeft het Turkse staatspersbureau Anatolia gemeld. De betogers droegen Turkse vlaggen met zich mee en scandeerden leuzen tegen de Koerdische terroristen. De demonstraties werden gehouden in de hoofdstad Ankara, Istanbul en in diverse andere steden.

Volgens het Turkse leger zijn donderdag dertien Turkse soldaten gedood door de Koerdische terroristen, zeven raakten gewond. Het was de dodelijkste aanval van de Koerdische terroristen in drie jaar tijd meldt Novum Nieuws.

2 REACTIES

  1. Sehitlerimizi Allah’tan rahmet ve geride kalan ailelerine güc ve sabir diliyorum ve tüm Türklerin basi sag olsun. Lanet olsun terörizme !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here