‘Turkse broers hebben niets met schietpartij te maken’

0
18

Hakan Göküs, mede-eigenaar van autobedrijf Carline in het Westelijk Havengebied te Amsterdam heeft verklaard dat hij en zijn broer niets met de schietpartij daar te maken hebben. Hakan deed zijn verhaal in het gezelschap van advocaat Korver tegen AT5. Bij de schietpartij in een autobedrijf vielen twee doden en evenveel gewonden.

De broers zijn dan ook vrijdagavond vrijgelaten. Ze brachten op die woensdag twee partijen met elkaar in contact die een auto wilden kopen, maar die mannen kregen ruzie. Ze probeerden de boel nog te sussen, maar dat lukte niet meer.

Het verhaal van Hakan Göküs wordt bevestigd door de beelden van de beveiligingscamera’s die in de zaak hingen. Ook drie andere verdachten zijn inmiddels vrijgelaten, waarvan er nog één door het Openbaar Ministerie verdacht wordt van betrokkenheid bij de schietpartij. Twee andere mannen zitten nog vast.

De politie heeft nog een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de schietpartij in het Westelijk Havengebied aan de Limmerick van vorige week. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. Het gaat om een 26-jarige man uit Amsterdam die vlakbij zijn woning werd gearresteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here