Schietpartij bij autobedrijf afrekening in Turkse onderwereld

1
22

De schietpartij bij autobedrijf Carline in het Westelijk Havengebied te Amsterdam lijkt een afrekening te zijn in de Turkse onderwereld. Dat meldt de Amsterdamse zender AT5. Volgens de zender is de precieze toedracht van het bloedbad nog steeds onduidelijk. Ook de familie van de betrokkenen zit met veel vragen.

Bij de schietpartij kwamen woensdag twee mensen om en raakten twee anderen zwaargewond. Een van hen verkeert in levensgevaar. De politie hield zeven verdachten aan. De tweedehands autodealer Carline werd gerund door twee Turkse broers: Hakan en Ozkan G. Twee familieleden waren donderdagochtend naar het bedrijf toegegaan om duidelijkheid te krijgen. “We willen achterhalen wat er aan de hand is. We weten niets.”

1 REACTIE

  1. We weten niets.”

    Waarom dan deze betiteling:Schietpartij bij autobedrijf afrekening in Turkse onderwereld,

    Weer vooroordelen,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here