Corendon eert Cornelis Haga met vliegtuig

1
16

De eerste Nederlandse ambassadeur in Turkije, Cornelis Haga, is de naamgever van het eerste toestel van Corendon Dutch Airlines. De twee jaar oude Boeing 737 kwam donderdagavond met een urenlange vertraging uit Dubai aan. Burgemeester Weterings doopte het toestel meldt het Leidsch Dagblad.

Haga is gekozen omdat door hem in 1612 de diplomatieke betrekkingen met het Ottomaanse Rijk werden aangeknoopt en dat wordt volgend jaar gevierd. De plaatsnaam Lijnden, waar het kantoor van Corendon staat, kan alsnog op een tweede toestel komen schrijft de krant.

Corendon
Burgemeester, Atilay Uslu en Yildiray van Corendon Dutch Airlines toosten op nieuwe kist.

1 REACTIE

  1. gedoopt!gedoopt!nou atilay voor mij nooit meer corendon dus,niet een dua maar dopen!!niet ee dua maar toosten dus,dit zal ik aan iedereen in mijn omgeving doorvertellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here