Overlast door sneeuwval in Turkije

0
22

Zware sneeuwval in het noorden en oosten van Turkije heeft het openbare leven in de hoofdstad Ankara vrijwel lam gelegd. Honderden dorpen zijn door de weersomstandigheden geïsoleerd. Het verkeer in Ankara raakte totaal ontregeld. Dit meldt het persbureau Novum/AP woensdag. Ook in Istanbul was het raak.

Duizenden bewoners van de hoger gelegen wijken van Ankara moesten na de werkdag dinsdagavond hun auto laten staan en kilometers terug naar huis lopen. De wijken waren door de sneeuwval niet met de auto te bereiken. Er deden zich honderden kleine ongelukken voor, zonder dat daarbij ernstig letsel te melden viel.

Meteorologische diensten verwachten dat de sneeuwval nog tot en met vrijdag zal aanhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here