Fatma Koser Kaya: jongeren keihard nodig!

1
7

Tweede Kamerlid Fatma Koser Kaya stelt vandaag in NRC Handelsblad: “We moeten ophouden de Turks-Nederlandse jongeren als risico te zien, anders keren zij zich van ons af – terwijl we deze groep juist heel hard nodig hebben”. Dit doet zij naar aanleiding van het manifest in de Volkskrant waarin gesteld werd dat de positie van deze jongeren zorgwekkend is en hun binding met de Nederlandse samenleving in rap tempo af neemt.

Koser Kaya: “Voor de multinationals zijn deze mensen goud waard. Ze zijn goed opgeleid, ambitieus én ze kennen de taal en cultuur van een belangrijke handelspartner. Kortom: met Turks als tweede taal hebben ze een dikke plus in de internationale zakenwereld”.

Lees verder op het nrcnext.nl Blog.

1 REACTIE

  1. Beste Fatma,

    Je bedoelt keihard nodig in alle landen behalve Nederland. We zijn eenmaal gekomen als gastarbeiders en dat blijft ook zo. Vooral als je als geboren Nederlander(turk eigenlijk) bij de gemeentes enzo al te maken hebt met racisme( er wordt gevraagd of je nederlands nationaliteit hebt terwijl je met een paspoort in je handen er staat) zelfs als je een ww aanvraagt stelt het systeem een vraag of je nederlander bent is dat niet een beetje krom????

    Geef mij maar Amerika dit jaar of binnen enkele jaren ben ikw eg hier mogen ze hetzelfde doen met de polen die gaan komen namelijk als slaven zien die hun vuile werk moet opknappen en vervolgens de schuldige is omdat de staat te laks is om deze mensen op te leiden (taal normen en waarden).

    Succes met je politieke carriere namlijk jezelf voor schut zetten en zogenaamd je stem laten horen in een smaenleving die alleen maar gebaseerd is op het verdienen van geld over de rug van anderen. De slavernij is zogenaamd afgeschafd teminste voor andere bevolkingsgroepen die niet met Nederlnad te maken hebben.

    Take care.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here