Ajax opent nieuw stadion Galatasaray

0
15

De Amsterdamse voetbalclub Ajax opent vandaag het nieuwe stadion van Galatasaray. Ajax zit vanaf 9 januari in Belek voor het trainingskamp en reist zaterdagochtend door naar Istanbul voor de vriendschappelijke openingswedstrijd tegen Galatasaray. Dat doet de ploeg van trainer Frank de Boer tegen de Turkse ploeg in hun nieuwe onderkomen, de Turk Telekom Arena.

De Türk Telekom Arena, ook wel genoemd Aslantepe Stadion (voorheen Seyrantepe Stadion), is het nieuwe voetbalstadion van Galatasaray in Istanboel dat van 2007 tot 2010 is gebouwd. Het stadion zal voldoen aan de (UEFA) eisen die in 2016 van kracht zullen zijn. Met de bouw van het nieuwe stadion werd in december 2007 begonnen. Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 52.695 toeschouwers.

Het oefenduel begint om 20:45 uur (19:45 uur Nederlandse tijd) in de Turk Telekom Arena. De wedstrijd is live te volgen op Eredivisie Live.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here