Turkse studenten weer slaags met politie

3
5

De Turkse politie heeft woensdag traangas en waterkanonnen ingezet om te voorkomen dat linkse studenten een anti-regeringsbetoging hielden in de hoofdstad Ankara. Ten minste een iemand, een cameraman, raakte gewond. De studenten wilden optrekken naar het hoofdkwartier van de regerende centrumrechtse AK-partij van premier Recep Tayyip Erdogan.

e eisen hervormingen van de universiteiten en protesteren tegen hardhandige politieoptredens tegen recente protestmarsen. De ongeveer vijfhonderd studenten die zich bij de Technische Universiteit van het Midden-Oosten hadden verzameld, werden echter meteen tegengehouden. Ze bekogelden de politie met stenen en plastic flessen.

3 REACTIES

  1. als men nou eens zou aantonen dat men niet gewelddadig was, dan was hun punt voor de hele wereld duidelijk geweest. Maar ze zijn zo dom dat ze gewelddadig demonstreren tegen geweld door de politie. dan krijg je dit, helaas!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here