‘Familie Demir’ deze maand nog in theaters

0
2

De voorstelling ‘Familie Demir’ is deze maand nog te zien in de Nederlandse Theaters. O.a. met Funda Müjde, die na haar ongeluk drie jaar geleden, voor het eerst toert met een theatervoorstelling. Een herkenbaar en ontroerende voorstelling over beklemmende liefde, pijnlijke gesprekken en menselijke problemen binnen een Turkse familie.

Familie Demir is een tragikomische voorstelling over een Turkse familie anno nu, die worstelt met haar bestaan, identiteit, toekomst en haar verlangens. Ze houden net genoeg van elkaar om elkaar te kunnen haten. Op het ene moment wordt een familielid de grond ingeboord, op het andere moment nemen ze het voor elkaar op. Al hun liefde en haat slingeren zij ongegeneerd de zaal in. Vanuit het oogpunt van de beide generaties van de familie, volgt het publiek de pijnlijke gesprekken en menselijke problemen van deze minigemeenschap.

“Wij zijn vogels met gebroken vleugel. Je zult zien dat wij, als dat genezen is, naar onze nest terugkeren”. Kijk op www.rast.nl voor meer info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here