Nederlandse clubs trainen in Turkije

0
1

De selectie van voetbalclub Heracles Almelo is gisteravond (dinsdag) laat aangekomen in het Turkse Belek. De ploeg houdt daar de komende week een trainingskamp. Vandaag staat de eerste training op het programma. Op donderdag 6 januari zal een oefenduel gespeeld worden tegen Bursaspor en op zaterdag 8 januari 2011 tegen Gençlerbirligi.

Heracles is met 27 spelers afgereisd naar de Turkse Riviera; jeugdspeler Thomas Bruns, die in de winterstop werd vastgelegd, is de enige nieuweling. Heracles keert volgende week dinsdag terug naar Nederland.

Ook Ajax reist komende zaterdag af naar Turkije voor een trainingskamp. Daar gaan de Ajacieden zich voorbereiden op de tweede helft van het voetbalseizoen. Die voorbereiding wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Galatasaray op zaterdag 15 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here