Debat: wat moeten we weten van Turkije?

0
3

Op 16 december presenteren Stichting Internationaal Democratisch Initiatief en IDEE, het wetenschappelijk tijdschrift van het D66 Kenniscentrum, de laatste IDEE van 2010: “The essential guide to Turkey: facts, figures and ideas”. Turkije is een belangrijk land voor Nederland vanwege de geopolitieke ligging, de kandidatuur voor de EU,samenwerking in de NAVO, economische groei en de jonge bevolking die steeds hoger opgeleid is.

Genoeg redenen om meer te leren over Turkije. Vandaar de keuze om het decembernummer van IDEE op te dragen aan politiek-constitutionele ontwikkelingen, sociaal-economische ontwikkelingen en de verhouding van Turkije met de regio, de EU en het buitenland. De publicatie van dit nummer zal worden opgeluisterd door een debat over Turkije Рmet onder meer Vlaams politiek denker Dirk Verhofstadt en oud-ambassadeur Turkije Sjoerd Gosses Рop donderdagavond 16 december, vanaf 19.30 uur, in Caf̩ Dudok in Den Haag.

Vier sprekers presenteren hun ideeën over deze ontwikkelingen. Lees meer hierover…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here