Wilders tegen Turkije-bezoek minister BuZa

2
4

Geert Wilders is niet te spreken over het bezoek dat minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal (VVD) in februari af wil leggen aan Turkije. De PVV-leider vindt het niet gepast dat de bewindsman net voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten op 2 maart naar het land gaat. “Ga niet met Rosenthal mee maar met de PVV en zeg tegen Turkije nee”, wordt het verkiezingsthema, twitterde Wilders gisterochtend.

De PVV is fel tegen toetreding van Turkije tot de Europese Unie, hoewel daar vooralsnog voorlopig geen sprake is. Nederland en Turkije vieren in 2012 dat beide landen vierhonderd jaar diplomatieke betrekkingen onderhouden.

2 REACTIES

 1. Wilders zegt tenminste waar hij voor staat…Dus dan ken je je tegenstander zeg maar! Dom of gevaarlijk? Doet er niet toe…je weet tenminste wat hij zegt en denkt! En types als hij of partijen als die van hem blijven nooit heel lang bestaan. al kunnen ze enorm veel schade aanrichten, verdwijnen zal hij en zijn partij op den duur, maar wellicht met een blijvende verandering van de NL’se samenleving! maar goed, in een ‘echte democratie’ verdien je als land en volk ieder politiek uitkomst!

  andere rechtse partijen in NL, vooral die Christelijk geïnspireerde, zijn pas slinks en onbetrouwbaar. en dan dat morele geemmer en typische zieligheid en zogenaamde strijdvaardiheid en mensbesef. bah…

  met bloed aan hun handen maar een stevige balk voor hun kop zodat ze zelf geloven in hun onzin van beschaafdheid, mensenrechten en normen…. Volgzaam en bang voor het onbekende, afkerig van ‘de ander’ die slechts in woorden als gelijke wordt gezien. OOk over hen is een ding in ieder geval bekend, zij zijn altijd in dienst van een ander, nooit helemaal van de mensen van dit land alleen…God, Amerika en Israel zeg maar…en dan heb je in de katholieke theaters ook nog de Paus, maar zelfs die heeft aan belang ingeboet!

  Hoe ‘verlicht’ en humanistisch deze mensen ook denken te zijn, ze zijn de opvolgers, partners en goedpraters van oorlogsmachines, kolonisten, schaamteloze uitbuiters, wapenleveranciers, hypocriete steuners van corrupte regimes, strategische moordenaars die hun moreel gelijk alleen maar te danken hebben aan de verdeling van macht en rijkdom, het bezit van de media macht en een agressieve morele suprematie door deze ongelijke verdeling…

  mooie woorden hebben ze over recht, mensen en vrijheid, maar oh zo hypocriet zijn ze en ze kunnen zo makkelijk verdelen en mensen doen geloven dat ze het goed bedoelen en doen…

  daar moet je bang voor zijn. Gevestigde Christelijke partijen in NL…

  hoezeer kan je nog geloven in de morele argumenten en oprechtheid bij de keuzes in internationale politiek van Christelijke partijen in NL. Hun moraal en nomenbesef is slechts een abstractie te noemen waar alleen zij in geloven, maar die ze makkelijk kunnen verkopen met literair mooie woorden, magische boeken, en zogenaamd logisch en beschaafd denken en handelen…. nee, slechts abstracties en opgeleukte irrealiteiten Acties die zij daarvan afleiden kunnen daarom ook nooit universeel, moreel en etisch juist en waar zijn! In ieder geval niet consequent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here