Wilders: ‘Premier Erdogan is een mafkees’

11
9

De extremistische PVV-leider Geert Wilders heeft in Londen – waar hij zijn anti-islamfilm Fitna vrijdag heeft vertoond – flink uitgehaald naar Turkije. “Als Turkije lid wordt van de Europese Unie, zou ik Nederland adviseren om eruit te stappen”, aldus Wilders. De Turkse premier Erdogan is volgens Wilders ‘een mafkees’. Dat meldt RTL Nieuws.

Andere uitspraken die Wilders deed op de persconferentie gingen over islamitische scholen, moskeeën en immigratie. Wilders noemde de profeet Mohammed een barbaar, massamoordenaar en pedofiel. De PVV-leider zei in Londen verder dat hij dan alle islamitische scholen zou sluiten, de immigratie uit moslimlanden en de bouw van moskeeën zou stopzetten.

11 REACTIES

 1. Hij heeft gelijk, wat islam betreft en wat erdogan betreft, Ben in Turkije even langsgeweest vorig jaar en de liberale turken waren gewoon bang van hem en blij dat het leger altijd in zou kunnen grijpen vwb islamitische kwesties.
  Ik zou zeggen: verdiep je in de materie! zowel de materie islam als de materie erdogan.

 2. Atatürk had van Turkije een moderne doch Islamitische staat gemaakt. Wat doen die lutsers van een Gül en Erdogan? Die schroeven de tijd ineens 100 jaar terug. Dan verdien je de titel mafkees toch wel.

 3. Wat is de invloed dan van NL binnen de EU ?
  NL kust de hielen en de kont van Amerika en Israel. Ze kunnen er inderdaad beter uitstappen. Waarom is de kabinet gevallen ? Omdat ze weten hoe ze een land moeten regeren. Ze moeten eerst leren zichzelf te regeren en dan vervolgens met andere zaken bemoeien. Barbaar, pedofiel, massamoordenaar is Mohammed ?
  Dat zijn de toepasselijke woorden van een rechts extreme kabinetslid. Shame you.

 4. Los van alle meningen en waarheden bestaat er nog zoiets als menselijk decorum. Probleem met Wilders en de zijnen is dat ze zich niet anders lijken te kunnen uiten dan in diskwalificaties of gescheld. In mijn ogen een bende verongelijkte kinderen waarmee we als Nederland een pleefiguur slaan.

  Ik hoop dat het allemaal snel overwaait. Dat dat gebeurd is duidelijk. De boodschap van zijn club is daarvoor gewoon te dun. Zo simpel laat de werkelijkheid zich niet vatten.

 5. domme wilders aanhanger kijk eerst naar zijn verleden voor je over turkeije gaat lullen
  1 hij indo vandaar geverfde haren
  2 zijn moeder is half jood van daar liefde voor israel
  3 hij gaat elke keer naar israel voor oprachten
  4 hij wordt opgeleid door mossad joodse geheimedienst
  5 hij moet de islam zwart maken zodat israel palastina kan pakken
  jonge jonge wat zijn julie toch zo dom zonder iets te weten over hem maar lullen

 6. Door hem krijgen we aleen maar elende in ons kikerlandje,als er aanslagen komen zit hij lekker in israel en wij maar hem puin opruimen.
  als hij een beetje lef heeft,dan moet hij maar op tv in discussie gaan.
  mag niet van zijn baas in israel dan verpest hij alles wat ze gepland hebben

 7. EU-is bang indien turkije toetreedt dat eu zal overlopen met moslims, al die uitstellingen tot toetreden zijn gewoon smoesjes om het proces te vertragen…wilders fokt dit juist op door de Islam te laten zien als een terroristische religie, hij is hier zelf de mafkees en alles wat hij noemt over de profeet Mohammed! Hij wil de beroemste politicus worden…

 8. Zijn uitspraken hebben een behoorlijke negatieve invloed op de samenleving. Nederlanders zijn hier niet bewust van. Alle moslims worden onder 1 kam geschoren. Dat is erg jammer. Hoewel 97% van de Turkse bevolking moslim is, zijn ze echter niet religieus. Je kunt het absoluut niet vergelijken met andere islamitische landen.
  Ik zelf ben ook tegen radicale & extreme islam.

 9. Turkije heeft sinds de republiek nooit een belangrijke functie gehaf. De ottomanen waren kwa kunst, kennis politiek altijd een belangrijk aandachtspunt. Turkije nu is hopeloos. Ataturk is niet wat we lezen en zien, hij een gelovige moslim. Hij heeft freemason lodges laten sluiten maat inonu heeft hem gif daarna toegedint waardoe hij niet meer zich zelf was. Voorbelden hiervan zijn hasan mezarci, fetullah gulen. Ataturk had saudi arabie bedreigt toen de arabieren t graf van de profeet sav wouden slopen. Er heerst op hoog niveau psychologische oorlog. Tis voor ieder zichzelf om eruit te kome .

  Vesselam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here