Oprichter Ortel betreedt energiemarkt

0
22

Na zijn succes in de telecomsector, beproeft de Turkse ondernemer Celal Oruç zijn geluk nu op de energiemarkt. Opnieuw mikt hij op de allochtone bevolking. Oruç is de grondlegger van Ortel Mobile, het telefoniebedrijf gericht op de allochtone beller in Nederland. Nu kopieert Oruç zijn trucje naar de energiemarkt, opnieuw samen met zakenpartner Wilfred Rottier meldt het Financieel Dagblad.

Met hun nieuw bedrijf, Orro Energy, mikken de twee dit jaar op 25.000 klanten en hopen daarna met 30.000 klanten per jaar te kunnen doorgroeien. Er komen geen grote marketingcampagnes, zoals de Nederlandse Energie Maatschappij (NL Energie) die gebruikt. Orro probeert zijn doelgroep via gerichte communicatie en reclames op buitenlandse tv-zenders en websites te bereiken, zegt Rottier tegen de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here