Hassan’s Angels: ‘Hoop, Gezeik en Liefde’

0
22

Op vrijdag 22 januari 2010 is er een nieuwe cabaret voorstelling van Hassan’s Angels bij Podium Mozaïek genaamd ‘Hoop, Gezeik en Liefde’. Het duo Hassan’s Angels bestaat uit de dames Inci Lulu Pamuk en Elvan Akyildiz. In Hoop, Gezeik en Liefde vertellen zij het verhaal over twee jonge vrouwen die hun draai niet kunnen vinden in het leven.

De ene is 40, een hele rits mislukte relaties achter de rug. Tijd om zichzelf opnieuw te ‘centreren’, denkt ze. Ze zou graag een ‘sterke’ vrouw willen zijn, een soort femme fatale die de man naar zijn ondergang brengt. De andere is 30, een hele rits antidepressiva achter de rug. Ze heeft zoveel geslikt dat ze een ‘antidepressiva’ is geworden. Ze loopt veel te optimistisch door het leven. In feite is ze een tikkende tijdbom.

Hoop, Gezeik en Liefde vertelt hun pogingen om enige richting te vinden in hun leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here