Erkan Ogur en Ismail Demircioglu bij Podium Mozaïek

1
2

Op 28 november zullen Erkan Ogur & Ismail Demircioglu optreden met hun voorstelling Gülün okusu vardi( De geur van de roos). De twee virtuoze bespelers van de bağlama en andere Turkse luiten, geven een concert met eeuwenoude troubadoursmuziek uit Turkije. Warme, weemoedige en sprankelende melodieën, als de rozen van Anatolië, vol geur en kleur, pijn en warmte.

Het duo Erkan Ogur en Ismail Demircioglu brengt met het concert de geur van de roos terug, zoals men zich herinnert van de zomermiddag uit de jeugd en die ons voert naar een tijdloos Anatolië. Aansluitend op de voorstelling is er een afterparty met Davul & Zurna.

1 REACTIE

  1. Good afternoon, can you tell me where I can find the music of Erkan Ogur and Ismail Demircioglu? Is it available on DVD? Best regards, Fer Linthout

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here