‘Jaloezie motief moord crèchejuf’

1
6

De Amsterdamse recherche ziet een liefdesdrama als motief voor de moord op eigenares Arzu Erbas van kinderdagverblijf Moeders Schoot in Amsterdam-West. De Turkse vrouw (31) die deze week is gearresteerd, zou de moordopdracht hebben gegeven, omdat haar man een verhouding zou hebben gehad met de crècheleidster.

Dit meldt Het Parool vandaag. De vrouw zou Nevzat K., een verre neef van haar man, tot de moord hebben aangezet. Haar advocaat ziet nog ‘geen enkel direct bewijs’ dat zijn cliënt schuldig is. ”De verdenking wordt onderbouwd met een stroom geruchten. Veel meer is er niet,” zegt raadsman Michiel Balemans. De verdachte zwijgt vooralsnog.

1 REACTIE

  1. En de schuld zou dan liggen bij de crechehoudster… en die man dannn?? Zou zeggen doe je eigen man wat aan, hij gaat vreemd En al zouden ze een verhouding hebben gehad,wat ik dus zeer betwijfel, moest ze dat dan met de dood afkopen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here