Crèchehoudster in opdracht vermoord

0
6

De politie gaat ervan uit dat eigenares Arzu Çakmakçi-Erbas van kinderopvang Moeders Schoot in Amsterdam-West in opdracht is doodgestoken. Dit meldt Het Parool. De vermeende opdrachtgeefster is inmiddels gearresteerd. Het gaat om een 31-jarige Amsterdamse, die de onderzoeksrechter gisteren in hechtenis heeft genomen.

Justitie wil niet zeggen wat de band is tussen de gearresteerde vrouw en Erbas. Ze zit ‘in volledige beperkingen’ en mag alleen met haar advocaat contact hebben. Tot nog toe leek de 41-jarige Turk Nevzat K., die van het steken wordt verdacht, de enige verdachte. Hij werd 26 augustus gearresteerd nadat de politie foto’s van hem had verspreid, evenals zijn volledige naam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here