Duitse bankier beledigt Turken

2
2

De Duitse bankier Thilo Sarrazin (64) heeft weer eens een opmerkelijke uitspraak gedaan. Turken en Arabieren zijn zijn nieuwste doelwit schrijft De Telegraaf. Volgens de krant zei hij ongeveer: “Duitsland hoeft niemand te erkennen die leeft van de staat, deze staat verwerpt, zijn kinderen niet goed opvoed en nog meer kleine hoofddoekmeisjes produceert.”

De SPD-politicus zoekt nu het mondelinge gevecht met Turken en Arabieren, die Duitsland zouden ‘overnemen’.

2 REACTIES

  1. hij zegt tenminste openlijk wat velen in duitsland en ook in Nederland denken…ik ben blij met dit soort mensen die bewijzen dat democratie, respect en mensenrechten in Duitsland en Nederland echt geen culturele waarden zijn voor iedereen, maar slechts selectief in te zetten propaganda!!!

  2. Je hebt jammer genoeg gelijk Hadise.. maar niet iedereen denkt hier zo én er is niets nieuws onder de zon.
    Ook in Turkije houdt men niet van andersdenkenden want het motto is ieder die in Turkije woont is een Turk! ja me hoela.. sorry hoor maar de Koerd wil geen Turk zijn en zo zullen er nog wel meer rond lopen.. assimileren heet dat.
    Dus is de enige oplossing integreren, meedoen waar je woont en die wetten en waarden accepteren dan zul je zien dat nederland nog steeds een land is waar velen kunnen wonen en leven en hoef je echt je eigen cultuur of moederland niet te verlochenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here