Eigenaresse kinderdagverblijf doodgestoken

4
3

De 33-jarige eigenaresse van een kinderdagverblijf in de Amsterdamse wijk Geuzenveld is maandagavond om het leven gekomen door een steekpartij. Volgens SpitsNieuws gaat het om de Turkse Arzu Erbas, die rond 18:40 uur bij haar auto op de parkeerplaats aangevallen werd door een nog onbekende figuur.

Volgens een getuige zouden twee verdachte mannen gisteren al rond de parkeerplaats hebben rondgehangen bij de auto van de eigenares en er vervolgens op een scooter vandoor zijn gegaan. De vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De verdachte is nog voortvluchtig, meldt de politie. Ook de toedracht is nog onduidelijk.

4 REACTIES

 1. ja dat klopt. ze kwam uit rize.

  Allah mekanini cennet eylesin.
  Ik ga haar echt missen.

  Hopelijk wordt de verdachte snel gevonden. hij zult er wel voor moeten boeten.

 2. Ach wat maakt het uit waar je vandaan komt als je de dood vindt met 1 messteek. Wat een tragiek en wat kan in vredesnaam een mens (man.. ik ga hier maar vanuit) bewegen om een prachtvrouw, moeder van kinderen dood te steken. Ik begrijp niets meer van wat zovelen anderen aandoen in naam van wat of wie dan ook.
  Verdriet voor de familie en een leven zonder moeder voor die kinderen.. het is God geklaagd! En ja laat de verdachte maar straf krijgen die past bij de daad en niet zo’n halfzachte opvang.
  Ik kan nog geen dier iets aandoen maar zulke mensen mogen van mij op brood en water en een klein kamertje met een kleedje en hopen dater nog berouw komt na de zonde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here