Stille tocht voor eigenaresse kinderdagverblijf

0
5

Tientallen mensen hebben woensdagavond in de Amsterdamse wijk Geuzenveld een stille tocht gelopen voor de maandag doodgestoken Arzu Çakmakçi-Erbas. Zij deden dat na afloop van een bijeenkomst voor ouders en werknemers van het kinderdagverblijf waar de 32-jarige vrouw de eigenaresse van was, schrijft het Algemeen Dagblad.

De tocht was een spontaan initiatief van de ouders en medewerkers. Naar schatting kwamen er tachtig tot honderd mensen op af. De oudercommissie van het kinderdagverblijf had het samenzijn georganiseerd om de gelegenheid te bieden steun bij elkaar te zoeken en informatie te delen.

De eigenaresse van kinderdagverblijf Moeders Schoot, werd eerder meermalen bedreigd door een boze vader die zijn kind niet meer mocht zien. Dat zeggen medewerkers van kinderdagverblijven in de buurt en vrienden van Erbas in de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here