Rechter Turkije laat Google Sites sluiten

1
5

Een Turkse rechter heeft de toegang tot Google Sites, een verzamelsite waar mensen zelf hun webpagina kunnen aanmaken, laten sluiten. Dat melden verschillende Turkse media woensdag. De pagina’s zouden ruimte bieden aan sites met beledigende inhoud over Atatürk, Turkije’s vader des vaderlands.

Een organisatie die het gedachtegoed van Atatürk beschermt, diende een klacht in tegen Google Sites en vroeg de rechter de site te sluiten. Dat verzoek is nu ingewilligd.

1 REACTIE

  1. en als je vraagt zijn het allemaal voorvechters van vrijheid, democratie en welvaart. Deze mensen begrijpen niet dat ik kan en mag denken en zeggen wat ik wil, zolang ik maar niet een rechtspersoon beledig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here