Bijeenkomst St. Slachtoffers Vliegramp met Turkish Airlines

1
1

Vandaag heeft de Stichting Slachtoffers Vliegramp 25 feb 2009 de eerste bijeenkomst gehad met de vertegenwoordigers van Turkish Airlines. Op de agenda stond o.a. de afwikkeling van materiële- en letselschade naast andere zaken zoals teruggave van bagage etc. Leonard Bohmers, advocaat voor CMS Derks Star Busmann en hoofd coördinator van de juridische activiteiten laat weten een constructief gesprek met de vertegenwoordigers van TA te hebben gehad.

“Het lijkt dat Turkish Airlines aanstuurt op een soepele en rechtvaardige afwikkeling van de schade. Er is begrip voor de positie van de passagiers en men is bereid mee te werken aan een spoedige afhandeling.” Beer en SAP advocaten, aanwezig bij het gesprek inzake de afhandeling van de letselschade melden dat afgesproken is af te wachten tot er volstrekte duidelijk-
heid is rondom de gezondheidssituatie van de passagiers. Pas daarna kunnen de financiële gevolgen compleet in beeld worden gebracht.

Henk Heijloo van de Stichting Slachtoffers Vliegramp 25 feb 2009 laat weten vooralsnog verheugd te zijn over de uitkomst van het eerste gesprek. “Het laat zien dat wij geen amerikaanse toestanden zoeken en dat in overleg een correcte financiele oplossing gevonden kan worden.”

Door beide partijen wordt onderzocht of en wanneer derden (zoals Boeing) betrokken dienen te worden in de afhandeling. Aansprakelijkheid van derden kan gevolgen hebben t.o.v. de hoogte van de uiteindelijke schadevergoeding.

1 REACTIE

 1. deze mensen willen gewoon geld…
  dat is het!

  en ik ben het zat hier constant over te worden ingelicht.

  dit is al zoveel uitgemolken als nieuws.

  nergens is er zoveel aandacht geweest voor een vliegtuigongeluk, dat ook nog eens relatieg ‘ goed’ is afgelopen…

  zelfs iemand die zei eerst niks te hebben, had 3 dagen later opeens na een gesprek met een advocaat last in zijn rug en hoofdpijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here